Lid worden

Wil je lid worden?

Voor 40 euro kan je met gans je gezin lid worden van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen, hier in onze gemeente, maar ook nationaal. Jij mag op onze steun rekenen en… wij rekenen op jou!

Als lid krijg je elke maand ons magazine ‘De Bond’ in de bus, met naast algemene informatie ook de aankondiging van de bondsactiviteiten in jouw buurt. Je geniet dan natuurlijk ook van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.
Uitgebreide informatie over onze activiteiten en diensten hier in Hove vind je dan weer in ‘De Kleine Bond’ die je driemaal per jaar in je bus vind en in de maandelijkse nieuwsbrief die je per mail wordt toegestuurd.

Om lid te worden, kan je terecht bij onze plaatselijke ledendienst via  lidkaart@gezinsbondhove.be . Je kunt je ook lid maken via het aanvraagformulier op deze site. Je vult daarbij alle gegevens nauwkeurig in en klikt dan op verzenden.

Je lidkaart blijft geldig vanaf de uitreiking tot het einde van het jaar dat op de kaart vermeld staat.

Naar aanleiding van een geboorte in je gezin bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift ‘Brieven aan Jonge Ouders’ gedurende 2 jaar.

Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!