Toneel

‘Heen en terug’

met Tim Oelbrandt & De Studio

 Zaterdag 18 februari 2023 om 20.15 uur.

Kaleidoscoop te Mortsel.

Tickets aan 16 €. 

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. En toch is het magie. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. 

Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoop gehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. 

Heen en terug wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Tim Oelbrandt is al jaren een ster in de underground magic community. Met zijn theaterproductie Heen en terug zet hij de stap naar het grote publiek. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks Nicholas en Dat belooft voor later op VTM en Donovan op RTL.

“Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden. […] Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt.” (Stefan Laenen, in Gazet van Antwerpen ****)

Heen en terug werd gecreëerd voor volwassenen, maar is ook geschikt voor oudere kinderen (12+) met affiniteit voor magie en goochelen.

Reserveren en betalen bij Bea Carsauw, via beacarsauw@hotmail.com of 0486/578341. Na reservatie volgt het rekeningnr om over te schrijven.