Zwemlessen najaar 2022 afgelast

Beste zwemmers,

De zwemreeks die op 24 september 2022 van start zou gaan, was helemaal volgeboekt. Ik had om en bij de 280 inschrijvingen, allemaal klaar en verwerkt om te kunnen starten. Maar . . .

Bij de vernieuwing van het zwembad de voorbije jaren had er een nieuwe milieu / uitbatingsvergunning moeten aangevraagd worden. Dit werd administratief over het hoofd gezien, in mensen taal gewoon vergeten, waardoor het zwembad nu geen vergunning meer heeft om open te kunnen blijven.

Er werd van bovenhand beslist om het zwembad vanaf woensdag 21/09/2022 te sluiten en in 2022 niet meer te openen. De procedure voor de aanvraag kan enkele maanden duren. Niettegenstaande er geen garantie gegeven wordt dat het zwembad in januari 2023 terug kan geopend worden, gaan we daar wel vanuit.

Ik heb even nagedacht hoe dit praktisch het meest efficiënt kan opgelost worden en ben tot volgend besluit gekomen. De meesten onder jullie betaalden de inschrijvingsgelden voor de reeks sept-dec 2022 reeds.

Ik laat u 2 keuzes:

Ofwel opteert u om uw inschrijving(en)  te behouden voor de moment waarop we de reeks kunnen heropstarten, ervan uitgaande dat dit op za 14/01/2023 zal zijn. In dit geval bevestigt u me gewoon dat u uw inschrijving(en) wenst te behouden en laat ik uw inschrijvingsgeld ook op de rekening staan. Ik hou u dan verder op de hoogte van de timing voor heropstart.

Ofwel opteert u om uw inschrijving(en) te annuleren.  Ook in dit geval laat u me dit weten via mail. Dan schrijf ik u (en uw gezin) uit en stort ik het inschrijvingsgeld terug op uw rekening.  Dit betekent wel dat u bij de uiteindelijke heropstart van de reeks opnieuw dient in te schrijven en dit afhankelijk zal zijn of er dan al dan niet nog plaats is. U behoudt dan niet uw plaats die u nu wel hebt. Op dit moment was de reeks op enkele plaatsjes voor volwassenen en jeugd na, helemaal volzet.

Ik had gehoopt u na deze jaren van Corona beter nieuws te kunnen melden maar net zoals bij het Coronavirus, hebben we ook nu geen keuze. Ik hoop van harte u allen in januari terug te mogen zien!

Warme groeten,

Mevrouw Dominik Meuleman, Zwemclub Gezinsbond Hove