Geboorteboom

 Op zaterdag 7 maart 2020 planten we weer een geboorteboom!

OPGELET : DIT FEEST GAAT NIET DOOR !

Het gemeentebestuur heeft in januari 2020 beslist om ons de adressen van de betrokken gezinnen niet ter beschikking te stellen. Wij kunnen deze gezinnen dan ook niet persoonlijk uitnodigen en zien ons dus verplicht om, na een traditie van 9 jaar, dit 10-de geboorteboomfeest af te lassen. Spijtig ………

Alle gezinnen van Hove en in het bijzonder ‘gezinnen met een geboorte in 2019’ worden uitgenodigd op het geboorteboomfeest 2020 dat de Gezinsbond Hove organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur.

Op zaterdag 7 maart komen we samen om 10.45 uur in de ‘Paddenstoel’ van kleuterschool Regina Pacis 1, (ingang Oudstrijdersstraat met ruime parking).

Rond 11.00 uur planten we de geboorteboom in Park Frijthout in aanwezigheid van de Burgemeester.

Daarna toosten we op de kindjes en de ouders met een natje en een droogje.

Ouders met een geboorte in 2019 schrijven in voor maandag 2 maart via  info@gezinsbondhove.be of telefonisch 03 / 454 53 16. Vermeld je naam en aantal volwassenen en kinderen en vergeet zeker de naam van je kindje niet.

Alle sympathisanten zijn zeker welkom!

. Einde rond 13.00 uur.
. Dit feest wordt gratis aangeboden door de Gezinsbond.

Info: Jaak Van Baelen