JAanimo

Over ons

Wij zijn een jeugdbeweging uit Hove die al meer dan 50 jaar bestaat !

Wat wij het liefste doen, is ons gewoon heel erg hard amuseren. Dit doen we door een zoektocht in elkaar te steken, een bosspel te spelen, af en toe is te knutselen of toneel spelen. Dit is heel gevarieerd, als iedereen maar plezier maakt.


Al deze activiteiten worden in elkaar gestoken door een fantastisch (gebrevetteerd) leidingsteam, wil je hen leren kennen ? Dat kan hier. Doorheen het jaar organiseren wij meerdere evenementen, deze kan u hier opgesomd vinden. Vergeet ze zeker niet in uw agenda te schrijven: activiteitenkalender


JAanimo is voor alle kinderen van 3 tot en met 16 jaar. 

Hieronder even de groepen opgesomd :
– De speelkoffers, jago’s, yeke’s en creo’s is elke zaterdag ochtend van 9.45u tot 12u.
– De woekies en ‘t vervolg is elke zaterdag avond van 19u tot 21u.

SPEELKOFFERS (1ste en 2de kleuterklas)

Dit is onze jongste groep. Zij wisselen actieve spelletjes met creatieve en fantasiespelletjes af, maar maken bovenal veel plezier met elkaar en de leiding.  Vaak blijven we in het lokaal maar we spelen ook in de speeltuin of het bos.


JAGO’S (3de kleuterklas en 1ste leerjaar)

Dit is een zeer actieve groep die heel veel speelt. Ze doen veel, zoals naar het bos gaan voor een zoektocht of iets heel groots en moois knutselen en nog veel meer. Fun gegarandeerd!!! De jago’s van het eerste leerjaar gaan ook mee op ons superleuk weekend en kamp.


YEKE’S (2de en 3de leerjaar)

Deze groep speelt vaak een iets ingewikkelder spel met een creatieve touch. Ze gaan vaak naar het bos waar ze dan een supercool bosspel spelen. Ze hebben altijd super veel zin in een spel en proberen altijd te winnen.


CREO’S (4de tot 6de leerjaar)

Deze groep speelt vaak bosspelen maar doen ook soms een dorpsspel of een quiz.  Ze spelen altijd heel hard mee en zijn zeer competitief.


WOEKIES (1ste en 2de middelbaar)

Dit is een groep die vaak wat ingewikkeldere en wildere spelen speelt. Er kan al eens wat meer denken aan te pas komen.


‘t VERVOLG (3de en 4de middelbaar)

Dit is onze oudste groep. Zij spelen heel verschillende spelen waar voor ieder wat wils is. Ze spelen soms iets rustigere spelen en soms ook heel actieve, zij kunnen ook wel eens heel vuil worden. Deze groep is heel hecht en zeer gezellig.


We hebben voor onze geweldige spelen natuurlijk ook materiaal nodig.

Kijk even wat we nog nodig hebben door hier te klikken ;)Het lidgeld?

Het lidgeld bedraagt 45 euro. Indien u lid bent van de gezinsbond bent krijgt u 5 euro per kind gestort op uw spaarkaart.

Vanaf het derde kind krijgt u een korting van 10 euro.

Indien u wenst in te schrijven voor een semester kost dit 25 euro.


Waar is JAanimo?

De activiteiten vinden plaats in de JOC-lokalen (de lokalen onder de cafetaria van de sporthal). In de P. van Ostaijenlaan 6, 2540 Hove.


Hebt u nog vragen ?

Alle info over ons kan u vinden op onze website  www.jaanimo.be of volg ons via de facebookpagina.

Voor vragen kan u ons contacteren via mail: jaanimo@gmail.com
of via het nummer: +32 492 76 53 08.