Publicaties

Onze digitale nieuwsbrief

De Nieuwsbrief bezorgt je de laatste nieuwtjes en al de concrete informatie over de activiteiten van de Gezinsbond in Hove tijdens de komende maand.
De Nieuwsbrief wordt verspreid per mail. Indien je lid bent en je zou de Nieuwbrief niet ontvangen, bezorg dan je correcte e-mailadres aan het ledensecretariaat.

De Bond – Gezinsmagazine

In dit maandelijks gezinsmagazine lees je gezinspolitieke reportages, cultuur, ontspanning,…met het gezin als invalshoek.
Wie lid is van de Gezinsbond ontvangt DE BOND via de post.
Indien het magazine niet of onregelmatig besteld wordt, is het raadzaam eerst navraag te doen bij je postbode of op het postkantoor.
Mocht dit geen oplossing bieden, wend je dan tot het secretariaat van de Hovese Gezinsbond.

Brieven aan Jonge Ouders

‘Brieven aan jonge ouders’ is een magazine vol praktische en pedagogische tips voor ouders over kinderen, maandelijks het eerste en tweemaandelijks het tweede jaar. De reeks wordt voorafgegaan door een ‘zwangerschapsnummer’ en afgesloten met een uitgebreid ‘kleuternummer’.
De nummers worden bezorgd per post via Gezinsbond centraal.
Bij het vierde nummer is ook een ‘Brief aan Jonge Grootouders’ gevoegd.
Het ‘verwachtingsnummer’ helpt je een stuk in de voorbereiding naar de geboorte toe. Dit ligt ook ter inzage bij alle huisdokters in Hove. Ook dit nummer kan onze onthaaldienst je bezorgen, vraag erom !

Meer info bij : Mieke Van Couteren 

Botsing, magazine voor ouders met tieners

Voor ouders met tieners tussen 12 en 16 jaar is er het gratis tijdschrift ‘BOTsing’ . Het verschijnt driemaandelijks en zit boordevol boeiende informatie over de leefwereld van jongeren, over hun groei naar volwassenheid en over hoe ouders hier een begeleidende rol kunnen vervullen. Geef je naam, adres en de geboortedata van je kinderen door aan de abonnementendienst van de Gezinsbond.

Enig stuk, blad voor alleenstaande ouders

Een blad voor alleenstaande ouders. Een hip magazine met tips en tricks, met interviews, ideeën, weetjes en verhalen over en voor alleenstaande ouders. Een magazine vol energie en moed, dat inspireert en leidt, maar vooral de mooiste glimlach ontlokt.

Enig stuk, blad voor alleenstaande ouders, is gratis te bestellen via www.gezinsbond.be/enigstuk

Magazine voor GROOTouders

Sinds juni 2019 pakt de Gezinsbond uit met een gloednieuw en gratis magazine met boeiende en herkenbare verhalen, speciaal voor grootouders met een groot hart voor hun kleinkinderen.

Het magazine verschijnt om de drie maanden en is gratis voor grootouders die lid zijn van de Gezinsbond. Klinkt interessant? Schrijf je dan nu in om het magazine aan te vragen, en mis geen enkel nummer.