Knuffelturnen

Sinds 12 maart 2020 zijn de reeksen Knuffelturnen opgeschort wegens de coronamaatregelen.

De Gezinsbond Hove en KVG (Katholieke Vereniging Gehandicapten) organiseren één of twee keer per jaar een korte reeks inclusief knuffelturnen gebaseerd op de bewegingspedagogiek.

Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN!
De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters met en zonder handicap samen met de ouder of grootouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te bewegen!
De relatie tussen kleuter en ouder/grootouder staat hier centraal, maar ook de relatie tussen de kinderen onderling wordt gestimuleerd.
Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding.

Data voor het voorjaar 2020: zondag 8, 15, 22 en 29 maart van 13 u tot 14 u in de turnzaal ‘Het Sportpark’, te Hove. 1ste verdiep, lift aanwezig.

De reeks is bedoeld voor kinderen met en zonder handicap vanaf 1,5 jaar tot 3 jaar (of tot 6 jaar voor kinderen met een handicap, of na overleg met de lesgeefster) samen met hun ouders (of grootouders, tante, nonkel, peter, meter…).

Draag gemakkelijk zittende kleding. We werken op blote voeten of sokken.
Breng per duo een handdoek of matje mee. Dit zorgt voor een herkenbare plaats in de zaal en geeft een veilig gevoel.

Prijs per duo: 35 euro (leden Gezinsbond of KVG) / 45 euro voor niet-leden, inclusief verzekering.
Inschrijving per e-mail (knuffelturnen@gezinsbondhove.be) en pas geldig na betaling op het rekeningnummer BE55 9733 7113 2744

Nog meer info bij Nele Schoors , 0472 57 77 81 , of

knuffelturnen@gezinsbondhove.be

En inschrijven kan je hier.