JAanimo

Wat is JAanimo?

De creatiefste jeugdvereniging van Hove! Niet alleen spelen zij, doen zij zoektochten en bosspelen, zij durven ook al eens knutselen, musiceren en toneel spelen. De troeven zijn de creatieve en originele activiteiten. Dat alles wordt begeleid door gebrevetteerde animatoren en hoofdanimatoren. Elk jaar gaat JAanimo één keer op weekend en één keer op kamp.

Voor wie is JAanimo?

Voor kinderen van 3 tot 15 jaar (met uiteraard een aangepast programma voor de tieners). Elke zaterdagochtend  van 9:45 uur tot 12:00 uur is het activiteit voor:

  • de speelkoffer (1 ste tot 2de kleuterklas). We wisselen het knutselen af met spelletjes die buiten worden gespeeld. Af en toe trekken we ook het bos is voor een heus avontuur.
  • de Jago’s (3de kleuterklas en 1ste leerjaar) . Een leuke groep die telkens op avontuur gaat en zeker actief bezig is.
  • de yéké’s (2de tot 3de leerjaar). Een groep waarin actieve spelen meestal afgewisseld worden met een creatieve noot. Op deze manier is er voor iedereen wat wils.
  • de créos (4de tot 6de leerjaar). Deze groep wisselt een actief spel of creatief spel met elkaar af. Bospelen horen hier zeker thuis. Soms trekken we het dorp in om een dorpsspel te spelen.

en elke zaterdagavond is er een vervolgactiviteit (1ste tot 3-4de  middelbaar) van 19:00 uur tot 21:00 uur.

  • ‘t Vervolg: De oudste groep van JAanimo die elke zaterdagavond samenkomt. We spelen allerlei spelen, maar kijken ook eens gezellig naar een film of gaan eens bowlen.

Wat na 15 jaar?

Op 15 jarige leeftijd kan je via een organisatie een animatorcurcus volgen. Nadien kan je bij ons stage lopen en kom je mee in onze animatorenploeg terecht.

Het lidgeld?

Het lidgeld bedraagt 40 euro voor een gans schooljaar. Indien u lid bent van de gezinsbond bent krijgt u 5 euro per kind korting op uw spaarkaart. Vanaf het derde kind krijgt u een korting van 10 euro. Indien u slechts wenst in te schrijven voor een semester kost dit 25 euro.

Waar is JAanimo?

De activiteiten vinden plaats in de JOC-lokalen (de lokalen onder de cafetaria van de sporthal). In de P. van Ostaijenlaan 6, 2540 Hove.

 

Onze speciale evenementen/activiteiten

22 december 2018 : Kerstfeestje (voor iedereen)

2 februari 2019 : Quiz (voor de volwassenen)

9 februari 2019 : Schaatsen (voor iedereen)

23 februari 2019 : GEEN activiteit (iedereen)

1 t.e.m. 3 maart 2019 : Kindjesweekend (vanaf het 1ste leerjaar)

6 april 2019 : Paaseierenzoektocht + Brunch (voor iedereen)

18 mei 2019 : Uitstap naar zee (voor iedereen)

30 juni tot 7 juli 2019 : Kamp (vanaf 1ste leerjaar)

Hoe ons bereiken?

Alle info over ons kan u vinden op onze website  www.jaanimo.be of volg ons via de facebookpagina.

Voor vragen kan u ons contacteren via mail: jaanimo@gmail.com of via het nummer: +32 492 76 53 08